My Success
 
Ajankohtaista
Minun tarinani
Olen toiminut itsenäisenä PartyLite-konsulttina vuodesta 2005. Päätin lähteä kokeilemaan konsultin harrastusta, koska halusin uusia kokemuksia, rakastuin PartyLiten upeisiin tuotteisiin ja tarvitsin lisätuloja. Pikku hiljaa harrastuksesta kasvoikin työ. Tällä hetkellä olen kokopäiväinen PartyLite konsultti ja erittäin tyytyväinen elämääni.
PartyLite on antanut minulle paljon uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia. Olen päässyt matkustamaan upeisiin kohteisiin yhdessä muiden konsulttien kanssa, saanut mahdollisuuden edetä urallani, parantanut ansioitani ja mikä parasta: olen saanut enemmän aikaa perheeni parissa. Perheeseeni kuuluu 3 lasta ja aviomieheni Mika. Vanhempi tyttäreni on syntynyt vuonna 2004, nuorempi tyttäreni vuonna 2010 ja viimeisin tulokas, poikamme syntyi toukokuussa 2013. PartyLite on mahdollistanut sen, että voin olla lasteni kanssa päivät, auttaa vanhemman kouluun ja olla kotona vastassa kun hän tulee takaisin kotiin. Pienten lapsieni kanssa vietetyt päivät ovat kultaakin kalliimpia. Vastapainoksi kotielämälle pääsen tapaamaan asiakkaitani ja emäntiä niin usein kuin itse päätän. Mikäpä sen ihanampaa kuin rakentaa tunnelmallinen kynttiläilta asiakkailleni, kertoa heille upeista tuotteista ja nauttia kahvipöydässä aikuisesta juttuseurasta.
PartyLite on suuri osa elämääni nyt ja jatkossa. Tämä on harrastukseni, josta tuli toiveitteni mukainen työ, jossa palkitaan ja kiitetään runsaskätisesti hyvin tehdystä työstä.

Oletko sinä kiinnostunut pitämään ihanat kynttiläkutsut kotonasi? Ota minuun yhteyttä ja sovitaan sopiva päivä, jolloin voin tulla tuomaan sinulle ja ystävillesi ihanaa tuoksua ja tunnelmaa. Saat upeat edut omaksesi! Näiltä kotisivuiltani löydät tarkempaa tietoa emännyydestä ja kuukauden tarjouksista.

Jos kaipaat elämääsi jotain uutta: kokemuksia, rahaa, omaa aikaa? Ota minuun yhteyttä ja kerron mielelläni, mitä kaikkea PartyLite tarjoaa konsulteilleen. Kannattaa tarttua mahdollisuuteen muuttaa elämäänsä parempaan suuntaan! Lisätietoa löydät myös näiltä kotisivuiltani.
 
Uutiset ja Tapahtumat

Uusien syksy/joulu 2015 tuotteiden SUURESITTELY on Tammelassa Valkeaniemen Pirtillä sunnuntaina 30.8.2015 klo 15-17. Olet lämpimästi tervetullut tuoksuttelemaan uudet herkulliset syksyn uutuustuoksut sekä hypistelemään kauniit ja upeat syksyn ja joulun uutuustuotteet! Lähes kaikki uudet tuotteet ovat esillä. Tilaisuus on maksuton, kahvitarjoilun järjestämiseksi pyydän, että ilmoitat osallistumisestasi minulle numeroon 0400-311420. Tilaisuudessa on arpoja myynnissä ja huikean hyvät arpajaispalkinnot!

TERVETULOA IHASTUMAAN UPEAAN JA HERKULLISEEN PARTYLITE SYKSYYN JA JOULUUN 2015!


Hyväksyn Sopimusehdot ja Yksityisyydensuojan

Jatka